Екип:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
с.о. Ментеше, Варна, България | 2017 г.
Информация за проекта:

Eднофамилна жилищна сграда, проектирана на сравнително равен терен в с.о. „Ментеше“, Община Варна. Къщата е част от жилищна група със сходна визия и има един надземен етаж. Проектът цели оптимална функционалност в сравнително малка площ. Съдържа голяма и удобна дневна с кухня, две спални, баня с тоалетна, килер – дрешник с възможност за поставяне на пералня и антре. Къщата е с интересна визия, а помещенията са със скосени тавани за повече уют.

Проектирана е със скатен покрив, светла мазилка по фасадите и тъмна дограма. Ориентирана е така, че всички жилищни помещения да имат благоприятни посоки – юг, изток и запад. Пред дневната има голяма тераса. Има опция за маза, достъпна през външно стълбище. Къщата е със застроена площ от 103 кв.м.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна