Екип:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
с.о. Ментеше, Варна, България | 2016 г.
Информация за проекта:

Представяме Ви еднофамилна жилищна сграда, проектирана в с.о. Ментеше, община Варна. Къщата е с два пълноценни надземни етажа, тавански етаж и маза. Проектът Н 5 е създаден за голямо семейство. Предвидена е голяма дневна с трапезария, отделна кухня, 4 спални на двата основни етажа, гараж за автомобил и мотор, фитнес, обслужващи и мокри помещения на всеки етаж. Потенциалът за приемане на гости на семейството се увеличава при използване на таванските стаи, които ще бъдат с уютни скосове, отворени с прозорци на юг.

Разпределенията са с много добра функционалност. Къщата е със съвременна визия – двускатен покрив с подчертани челни дъски, контрастни стенни материали с дървена обшивка, подчертано входно пространство. Всички жилищни помещения имат благоприятни посоки – юг, изток и запад. Къщата е изтеглена в северния край на имота, оставяйки голям южен двор. Къщата се характеризира с модерния дизайн на сградата, отговаряща на изискванията на възложителите.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна