ЕКИП:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
с. Константиново, Варна, България | 2013-2014 г.
Информация за проекта:

Проект на еднофамилна жилищна сграда, проектирана на силно наклонен терен и построена в с. Константиново, община Варна. Къщата е с един надземен етаж и е характерна със стегнатото си планово съдържание в сравнително малка площ. При точно 150 кв.м., тя съдържа голяма и удобна дневна с кухня, четири спални, две бани/тоалетни, дрешник, перално помещение и входно антре. Къщата е със съвременна визия – плосък покрив, семпли обеми, радвижвани от вертикални акценти с дървена обшивка и богато, терасовидно озеленяване.

Ориентирана е така, че всички жилищни помещения да имат благоприятни посоки – юг, изток и запад, а обслужващите помещения са ориентирани на север. Дворът е оставен от юг, а къщата е изтеглена в горния му край, далеч от улицата, с цел повече спокойствие за обитателите и по-добра панорама над околните хълмове. Къщата е пример за модерна архитектура, която съдържа всичко необходимо на малка площ.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна