ЕКИП:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
кв. Владиславово, Варна, България | 2016 г.
Информация за проекта:

Създаденият проект е за сграда със смесени жилищни и обществени функции, проектирана във фаза технически проект в кв. Владиславово, община Варна. Сградата е с 9 надземни етажи и един подземен, с обща площ от 5800кв.м. и застроената площ на първия етаж 673кв.м.

Въпреки функционалното многообразие е удобна и стегната, с малък процент общи части. Обектите включват хранителен супермаркет, складове, офиси, кафе-бар, аптека, кухня, ателиета и жилища. Жилищата са с дневен тракт (20-25 кв.м.), една или две спални (10-14 кв.м.), една или две бани (3,5-5 кв.м.), перални, складови помещения и балкони. Архитектурното решение е изчистено и семпло, с подчертаване на предимно вертикални, редуващи се елементи с контрастни материали. Семплият образ цели вписване в съществуващата градска тъкан от предимно панелни сгради.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна