Услуги

ние проектираме качествено

Услугите, които предлагаме

Ние сме съвременно мислещи, млади архитекти, които възприемат работата си едновременно като удоволствие, но и като отговорност. Регистрирани сме в Камарата на Архитектите в България и притежаваме пълна проектантска правоспособност, което ни дава право да работим в целия спектър на архитектурното проектиране. Правим качествена и модерна архитектура, като по инженерните проектни части работим с едни от най-добрите проектанти във Варна. Наш приоритет е клиентите да получават проекти с много високо качество, в бързи срокове и при много добри цени. Натрупали сме реален опит в широк спектър от проектни задачи – еднофамилни и многофамилни жилищни сгради и комплекси, обществено-обслужващи сгради, производствени и складови сгради, градоустройство и устройствено планиране, интериорен и архитектурен дизайн. Предлагаме проектантски услуги от 2011 година и вече имаме реализирани обекти, и доволни клиенти. От нас Вие ще получите качество и пълно съдействие – от консултации, през визуализации на вашата идея, до подробни работни чертежи и детайли за изпълнение на строителството във вид, който да бъде одобрен от компетентните български органи, и който да отговаря на най-високите стандарти в проектирането.

Проектираме вашата идея

Когато клиентите ни идват с конкретни идеи, ние ги доразвиваме и откриваме пълният им потенциал. Разбира се, ще пречупим проекта през нашата професионална призма и опит, но ще работим с вашата идея, а няма да я заменим с наша, което е честа практика. Най-важното в крайна сметка е проектът да отговаря на конкретните Ви настоящи или бъдещи нужди.

Обръщаме сериозно внимание на детайлите

Всяка успешна сграда започва с добър проект. Доброто проектиране в голяма степен означава внимателно обмисляне едновременно на всички експлоатационни, строителни и художествени детайли и способността ни да заложим правилните решения още в проектната фаза. Дори наглед дребните детайли са в основата на безпроблемното използване или пък добрия художествен образ и затова ние винаги обръщаме сериозно внимание на детайлите.

Ние работим с удоволствие

Ние обичаме професията си и влагаме нещо повече от просто труд в своята работа. Тя ни вдъхновява и развива, заради което сме от щастливите хора, работещи с удоволствие. Обичаме това, което правим, и това е гаранцията, че в нашите ръце проектът Ви ще бъде специален, получавайки цялото ни внимание.

Цени и срокове

Цените за проектиране варират според типа на сградата, нейната големина или сложност и най-често се определят като цена на квадратен метър за общата надземна и подземна Застроена площ. Договарянето винаги е индивидуално с различните ни клиенти. Сроковете също играят роля в определянето на цената, като за стандартни се считат срокове на проектиране от 2 до 4 месеца. За конкретна цена и оферта е най-добре да ни потърсите на място или по телефона.

Потърсете ни

Ако сте изправени пред избора на архитект или просто имате нужда от консултация с такъв ни потърсете. Много вероятно е след като се срещнете с нас да ни предпочетете, заради много добрият баланс между качество, цена и срокове за проектиране. За контактна информация натиснете тук