Екип:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
с.о. Ментеше, Варна, България | 2017 г.
Информация за проекта:

Представяме Ви проект на еднофамилна жилищна сграда, проектирана на сравнително равен терен в с.о. „Ментеше“, Община Варна. Къщата е част от жилищна група със сходна визия и има два надземни етажа. Проектът цели оптимална функционалност в много малка площ. Съдържа голяма и удобна дневна с кухня, баня с тоалетна, килер, антре и стълбище на първи етаж, и две спални, баня с тоалетна, коридор и перално на втори етаж. Помещенията на втори етаж са със скосени тавани за повече уют и изнесени капандури с еднокрили прозорци.

Проектирана е със скатен покрив, комбинация от облицовка с естествен камък и светла мазилка по фасадите, и с тъмна дограма. Всички жилищни помещения имат благоприятни посоки – юг, изток и запад. Пред дневната има голяма тераса с богато озеленени цветарници и плочник за градински мебели. Има опция за маза, достъпна през вътрешното стълбище. Къщата е със застроена площ от 58кв.м. на първи етаж и общо РЗП 124 кв.м. над земята.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна