Информация за проекта:

Представяме Ви еднофамилна жилищна сграда, проектирана за изпълнение в с.о. Пчелина, гр. Варна. Къщата има характерна и детайлна фасада. На първия етаж е разположена обширна дневна с отворен план и размер от 55.6 м2.

В помещението се поместват кухня с остров, голяма трапезарна маса и холна част. На етажа още са разположени Спалня 14.3 м2, баня, перално помещение и две по-малки помещения с възможност за използване като килер, офис и др. Към първия етаж на къщата има прилежащ гараж с площ 25.8 м2.

Вторият етаж разполага с три големи спални, две бани и голям дрешник. И трите спални имат излаз на обща тераса с размер 20.1 м2.

Къщата е проектирана да осигури комфортното съжителство на всеки член от семейството, предоставяйки както пространства за уединение, така и възможност за прекарване на време заедно в общите помещения.

Екип:
Топчиев Архитекти
Клиент:
семейство Демиреви
ГОДИНА НА ПРОЕКТИРАНЕ:
с.о. Пчелина, Варна, България | 2022 г.
КОНСТРУКЦИЯ:
монолитна
ЗП: 251 м²/РЗП: 398 м²
[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние Проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна