Екип:
Топчиев Архитекти
Клиент:
Частен клиент
Реализация:
с.о. Боровец-юг, Варна, България | 2015-2016 г.
Информация за проекта:

Представяме Ви еднофамилна жилищна сграда, проектирана на равен терен и построена в с.о. Боровец-юг, община Варна. Къщата е с два надземни етажа и панорамна покривна тераса с морски изглед над тях. Тя е със стегната планировка, осигуряваща много добра функционалност при площ на двата жилищни етажа от 194 кв.м. Съдържа голяма и удобна дневна с кухня, четири спални, две бани/тоалетни, отделна тоалетна, килер, дрешник, перално помещение и антре със стълбище.

Къщата е със съвременна визия – плосък покрив, изразен вертикален обем, акценти, облицовани с дървена обшивка, жалузи, оформящи входното пространство. Ориентирана е така, че всички жилищни помещения да имат благоприятни посоки – юг, изток и запад, а обслужващите помещения са ориентирани на север. Къщата е изтеглена в северния край на имота, оставяйки голям южен двор. Проектът е пример за модерна архитектура, съобразена с нуждите на възложителя си.

[ Архитектурно студио TopArh ]

Ние проектираме Мечтите Ви!

Планирате строителство и се нуждаете от архитект с доказани умения и опит? Ние сме на Ваше разположение за изготвяне на архитектурни проекти, визуализация, подготовка на документи и др. Свържете се с нас още днес за да уговорим среща в архитектурното ни студио, в сърцето на гр. Варна