[ Кои сме ние? ]

ТОПЧИЕВ АРХИТЕКТИ архитектурно студио

Топчиев архитекти е архитектурно студио с над 10 годишен доказан опит в областта на архитектурата, градоустростройството и дизайна, в което работят съвременно мислещи, млади архитекти. Притежаваме пълна проектантска правоспособност, което ни дава право да проектираме в целият спектър на архитектурата. Работим с едни от най-добрите инженери и доказани професионалисти, притежаващи съответните правоспособности по отделните специалности.

За нас работата е едновременно удоволствие, но и отговорност, а най-големият успех е когато нашите проекти сбъдват мечтите на клиентите ни.

[ Доверете се на опита ]

Защо да изберете Топчиев архитекти?

Качествено Проектиране

Предлагаме реализиране и визуализиране на идеите ви, създавайки проекти с гаранция за високо качество, добра скорост и конкурентна цена.

Комплексна Услуга

Предлагаме ви комплексно проектиране – от ПУП и инвестиционен проект с всички специалности до издаване на разрешение за строеж и последващ авторски надзор.

Съдействие за всички Процедури

Съдействие при комуникация с експлоатационните дружества и администрацията за успешно провеждане на всички процедури.

[ как работим? ]

От идея - до реалност с Топчиев архитекти!

Горди сме с работата си и фактът, че създаваме качествена и модерна архитектура. По всички инженерни проектни части работим с едни от най-добрите проектанти в гр. Варна, което гарантира реализирането на проекти с много високо качество, бързи срокове и оптимални цени.

Натрупали сме реален опит в широк спектър от проектни задачи – еднофамилни и многофамилни жилищни сгради и комплекси, обществено-обслужващи сгради, производствени и складови сгради, градоустройство и устройствено планиране, интериорен и архитектурен дизайн.

Топчиев архитекти проектира Вашите идеи!
Често клиентите ни идват при нас с конкретни идеи и желание да верифицират взетите от тях решения. Наша основна задача е да развием идеите на клиента и да разкрием пълният им потенциал. Ние ще вложим нашия професионален опит и уменията ни с една единствена цел, да превърнем идеите на всеки клиент, в реален проект, отговарящ на неговия стил, бюджет, настоящи и бъдещи нужди.

[ нашата история ]

Как стартирахме?

Стартирахме дейността си през 2011 година и вече имаме множество реализирани обекти и удовлетворени клиенти. Ангажирайки архитектурно студио Топчиев Архитекти, Вие ще получите гарантирано качествено обслужване и пълно съдействие от нашия екип. Можете да разчитате на професионалния опит на екипа ни за консултации, визуализации на вашата идея, подробни работни чертежи и детайли за изпълнение на строителството във вид, който да ще бъде одобрен от компетентните български органи, и който да отговаря на най-високите стандарти в проектирането.

[ нашата страст ]

Ние работим с удоволствие!

Ние обичаме професията си и влагаме нещо повече от просто труд в своята работа. Архитектурата ни вдъхновява и развива, заради което сме от щастливите хора, работещи с удоволствие. Обичаме това, което правим, и това е гаранцията, че в нашите ръце проектът Ви ще бъде специален, получавайки цялото ни внимание.

[ Да работим заедно! ]

Цени и срокове за проектиране

Цените за проектиране варират според типа на сградата, нейната големина или архитектурна сложност. Ценообразуването на услугите свързани с проектиране и визуализация най-често се реализира на база квадратен метър за общата надземна и подземна Застроена площ.

Всеки проект е индивидуален и крайната цена е въпрос на договаряне и намиране на индивидуален подход към всеки проект. Сроковете също играят роля в определянето на цената, като за стандартни се считат срокове на проектиране от 2 до 4 месеца. Очакваме Ви в офиса на архитектурно студио Топчиев Архитекти за да реализираме опознавателна среща и да дискутираме проекта Ви. По този начин, ще можем да изготвим и конкретна ценова оферта за реализирането му. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и на тел.

Ако сте изправени пред избора на архитектурно студио или имате нужда от консултация с архитект, не се колебайте да се свържете с нас. Сигурни сме, че след срещата с нас, Вие ще сте уверени и сигурни в компетенциите ни и ще сте готови за стартиране на работа по Вашия проект. Ние ще Ви предложим отличен баланс между качество, цена и срокове за проектиране.